Siirry pääsisältöön

Heikosti positiivinen

Tänä viikonloppuna piti juoda paljon viiniä, laseittain, jopa pulloittain koska maanantaina on synttärit ja vaikka vanheneminen juuri nyt ahdistaa, toisaalta jos syy juhlaan löytyy, se kannattaa käyttää (yksi oppimistani elämänviisauksista keskenmenomatkalla).

Eipä juotu. 


Piti testata useammalla tikulla vielä tänään, koska perjantain testaan-nyt-että-voin-juoda-viiniä-vaikka-oireita-ei-ole testeistä toinen näytti negaa ja toinen positiivista. Ylimmäinen on PregCheckin, se on selvä plussa, vaikka menkkojen pitäisi alkaa aikaisintaan huomenna (tänään siis todennäköisesti joko 3+5 tai 3+6). ClearBlue on siitä ihana, että testin tulosta ei tarvitse arvailla. 

Sen sijaan alimpana oleva Apteekin Oma Raskaustesti on hyvin heikko positiivinen ja ahdistaa kovasti tällaista keskenmenoihin erikoistunutta naisihmistä. Ei varmaan lupaa raskauden jatkumisen kannalta hyvää, jos testi näyttää tuolta?

Keskityn hengittämiseen. Täällä nimittäin ollaan. Jälleen kerran raskaana. Jo neljättä kertaa. 

Tää ois nyt niin kuin fifty-fifty. 

Kommentit

 1. Hei noiden testien välillä on ihan hirmusti eroja. Ja noilla viikoilla ei voi ton kummempia viivoja tullakaan. Oleellisin on tuo clearblue ja sehän sen jo kertoo �� Mulla RFSU näytti yli viikon kestäneiden testailujen aikana haaleaa koko ajan vaikka muut tummeni... Hyvältä siis minusta näyttää, toivottavasti 4. kerta toden sanoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Toi perjantain HYVIN haalea haamu (jonka olisin yksinään tulkinnut negaksi) oli just RFSU:n testi kun taas PregCheck näytti plussaa jo perjantaiaamuna (ja viiva oli vahvistunut tänään siitä). Toivotaan tosiaan että tää ois THE kerta! :)

   Poista
 2. Oi, onnea plussasta <3 itsellä näytti tuo apteekin oma juurikin tuollaista haamuviivaa alkuunsa kunnes jotai viikon jälkeen tummeni ku testasin uudelleen ^_^ ja nyt ollaan rv25 +5 menossa! :) uskon vakaasti että kaikki menee sinulla nyt hyvin, toivon sitä ainakin sydämeni pohjasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja ihana kuulla, että apteekin testi näytti sinullakin haaleaa, säästin vielä yhden sitä ja ajattelin testata viikon päästä (jos tässä välissä ei ala vuoto tms) ja katsoa onko viiva vahvistunut. Yllättävän hyvä fiilis itsellä vaikka todennäköisyydet onkin huonoimmat kuin koskaan. :D Jospa hyvä fiilis ois merkki onnistuvasta raskaudesta!

   Poista
 3. Onnea! :D eipä noita testejä oikein voi vertailla keskenään, mutta selviä plussia kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo yritän olla miettimättä liikaa viivojen vahvuuksia, pakko luottaa siihen, että kävi miten kävi, tästäkin selvitään. :) Tsemppiä teille punktioon!!

   Poista
 4. No mutta! Missä on elämää, on toivoa! Ja täällä on tosi hurjasti sitä jälkimmäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täälläkin, mistä mä oon ihan HÄMMENTYNYT. Että tässä ihan oikeasti miettii, että tästä vois tulla se meidän vauva. Tyyni olo jo kolmatta päivää, mistä tää tulee!?!

   Poista
 5. Onnea! Minusta tuo apteekin oma näyttää ihan samalta kuin omani noilla päivillä. Se viiva taisi olla kunnolla tumma vasta 5+ viikolla eikä silloinkaan yhtä paksu kuin kontrolliviiva. Keskenmenneessä raskaudessa jossa hcg laahasi koko ajan oli vaaleampi kuin tuossa kuvassa vielä 4+ viikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista, et tiedäkään miten paljon lohtua tämä toi. <3

   Poista
 6. Paljon onnea! Toivottavasti kaikki sujuu tällä kertaa hyvin :) Täällä vielä odotellaan plussaa, mutta vahvat on fiilikset. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 7. Onnea, älä turhaan vaivaa päätäsi noilla viivoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ajatellut lähteä pakonomaiseen testaukseen ollenkaan, jos nyt luottaisi siihen, että niin kauan ollaan raskaana kunnes toisin todistetaan. ;)

   Poista
 8. Hui kuinka ihania uutisia! <3 Paljon onnea ja tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ja kamalia, kuinka tän nyt ottaa... Tän osuuden tiedän, jospa seuraava olisikin positiivinen yllätys. Mutta kiitos. <3 Teillä näyttääkin ihan superhyvältä!

   Poista
 9. Onnea plussasta! Tästä se jännitys taitaa vasta alkaa, mutta silti ensimmäinen tärkeä etappi on saavutettu. Luotan Pregcheckiin kuin vuoreen ja viiva on minusta tosi hyvä noille päiville. Siinähän on sekin hyvä puoli, että raaskii testata vaikka joka päivä ja seurata viivan vahvistumista... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olin ihan hämmentynyt kun sain niin vahvan viivan Pregcheckillä jo perjantaina (viikkoja silloin tyyliin 3+3) ja oli vain vahvistunut sunnuntaihin mennessä. Ja joo, raskii testata kyllä mutta ajattelin ihan oman mielenterveyden vuoksi vähän rajoittaa tuota testaamista. Mennään kaikilta osin niin luomuna kuin mahdollista, keskenmenoa kun en pysty tuhannellakaan testillä estämään jos on tullakseen. Mutta tuli ihan kyyneleet silmään sun kommentista, ihania tsemppareita ootte. <3

   Poista
 10. Voi ihanaa, onnea plussasta! Täällä on sormet ja varpaat pystyssä, että tällä kertaa kaikki menee hyvin ❤
  -Aada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Realistisen optimistisesti yritetään suhtautua tähän kertaan... Aika näyttää.

   Poista
 11. Onnea <3
  Aikalailla samoja kokemuksia tuosta apteekin testistä. Tein testipäivänä clearbluen (ei digi) testin ja sain mielestäni selvän plussan. Oltiin sillon reissussa ja olisko ollut kolme päivää myöhemmin kun tultiin kotiin ja tein apteekin testin, niin paniikki iski! Viiva oli paljon haaleampi kuin muutama päivä aiemmin ja äkkiä ostamaan digitesti ja pari muuta. Niillä tuli taas vahvemmat viivat ja digi näytti 1-2 viikkoa.

  Toivottavasti tästä plussasta tulisi teille ensi kesänä vauva <3

  Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Ajattelin vielä testata nyt alkuviikosta kerran uudella apteekin testillä. Toiveikkaita mutta realistisia ollaan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 5+4: leikin loppu?

Näin kauan sitä onnea sitten kesti. Jokaisella kerralla hieman lyhyemmän aikaa. Eiliseen asti kaikki meni hyvin, oireita oli koko ajan enenevässä määrin ja mieli tyyni. Mieli oli yllättävän tyyni myös illalla, kun huomasin, että oireet hiipuvat iltaa kohti vähitellen kokonaan. Siinä missä rinnat olivat hetki sitten kivikovat ja todella kosketusarat, illalla jäljellä oli lättänät ja täysin kivuttomat säkit. Pieni paniikki iski jo siinä vaiheessa, soitin miehelle työmatkalle itkuisen puhelun ja menin nukkumaan. Eipä näille mitään voi. Aamulla odotin pahoinvointia, kipeitä rintoja, vilunväristyksiä. Ei mitään. Tilalla on repivä selkäsärky ja itkuinen mieli: näin tässä jälleen kerran kävi. Oireet ovat poissa, olo mitä parhain ja viime kerrasta déjà vu -tunne. Edellisellä kerralla tämä sama odotti viikolla 6+4, nyt jo viikon aiemmin. Jokaisella kerralla raskaudet jatkuvat lyhyemmän ja lyhyemmän aikaa, eiköhän aika ole jo luovuttaa. Minun kehoni ei jostain lääketieteelle tuntemattomasta

Toinen kolmannes ja oireettomuuden kirouksesta

Tänään on rv 13+0. Ihan hetkeksi on pakko pysähtyä ja miettiä sitä. Suurin osa äitiysoppaista määrittelee juuri tämän viikon alkamisen merkitsevän myös toisen kolmanneksen alkua. Siis että minä - pelkkiä keskenmenoja saanut nainen - olen päässyt toiselle kolmannekselle. Sanattomaksi vetää.  Toki heti ajattelen niin, että todisteena tästähän minulla on vain viikontakainen ultrakäynti. Mistäpä sitä tietää, mitä siellä kehossa on ehtinyt tapahtua tässä viikon aikana. Kuten huomaatte, luotto oman kehon toimintaan niin kuin luonto on sen tarkoittanut on edelleen lähes olematonta. Tuurilla ne laivatkin seilaa. Nyt ollaan täysin neitseellisellä maaperällä: tänne saakka ei olla koskaan päästy enkä siis tiedä, mitä odottaa tai mikä on normaalia. Kehohan nimittäin päätti - varmaan sitten sen toisen kolmanneksen kunniaksi - että nyt on aika luopua raskausoireista. Lauantaina yökin aamulla aiempia viikkoja huomattavasti vähemmän ja jaksoin valvoa lauantai-iltana puoleenyöhön saakka, mikä oli